Η απόλαυση σε κόκκους

Οι φυτείες του καφέ μεγαλώνουν στην τροπική ζώνη, σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλή υγρασία και ηφαιστιογενές έδαφος πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο και άζωτο.

Οι κλιματικές διαφορές και οι διαφορετικές τεχνικές ανάπτυξης και επεξεργασίας καθορίζουν τα διαφορετικά είδη κόκκων που παράγουν μια ποικιλία αρωμάτων και ποιότητας.

Η Bergle επιλέγει τις ποιοτικότερες

ποικιλίες καφέ απο την Βραζιλία, Κεντρική Αμερική, Ινδία, Κένυα και Τζαμάϊκα.